Perşembe , Mart 28 2024
entr
Home / Bülten / E-Bülten / Haziran 2022 / Kadınlar Mahallesi Sakinleriyle Buluşuyor

E-Bülten / Haziran 2022 / Kadınlar Mahallesi Sakinleriyle Buluşuyor

Kadınlar Mahallesi Sakinleriyle Buluşuyor

Kadınlar için artık yeni bir güvenli alan var.

Kadınların uzaktan bir araya gelebileceği ve bilgiye ulaşabileceği bir telefon uygulaması geliştirdik. Kadınlar Mahallesi doğru bilginin düzenli olarak güncellendiği, kadınların sosyalleşebileceği ve Kadın Danışma Merkezi’nin çalışmalarını daha yakından takip edebileceği güvenli bir alan.

Uygulama bütün cep telefonlarına ücretsiz indirilebiliyor.

Kadınlar Mahallesi’nde çocuk ve kadın sağlığı gibi sağlıkla ilgili bilgilerden, kayıt ve statü süreçleri gibi yasal bilgilere kadar birçok kaynak mevcut. Bu kaynaklar Mavi Kalem’in alanında uzman kişilerle geliştirdiği içeriklerden oluşuyor. İçeriklerin hepsi hem Türkçe hem Arapça olarak hazırlandı. Uygulamanın bir de sohbet bölümü var. Burası kadınların birbirleriyle sosyalleşebileceği, merak ettikleri veya desteğe ihtiyacı oldukları konuları sohbeti yürüten danışmana sorabilecekleri bir alan. Üstelik her dilden çeviri seçeneği olduğu için herkes kendi dilinde yazıp okuyabilir.

Kadınlar Mahallesi’nde Mavi Kalem’in etkinliklerinin bulunduğu bir takvim de var. Kadınlar etkinlikleri buradan takip edebilir, uygulamada yer alan numarayı arayarak kayıt olabilirler.

Kadınlar Mahallesi’ni indirmek için:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kadinlarm.app

App Store: https://apps.apple.com/app/kad%C4%B1nlar-mahallesi/id1623365376

 

About mkalem

Check Also

Deprem bölgesinde kadınların açık havada egzersiz yapabileceği, nefes alabileceği parklar kuruyoruz

Hatay’da depremden sonra kadınların ev işlerinden uzaklaşabileceği, sağlıklı vakit geçirebileceği alanlar da yok oldu. Biz ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir