Perşembe , Nisan 25 2024
entr
Home / Neler Yapıyoruz / Danışma Hattı Vardiyalı Sistemle Daha Uzun Saatler Hizmet Veriyor

Danışma Hattı Vardiyalı Sistemle Daha Uzun Saatler Hizmet Veriyor

Ofislerde yüz yüze verdiğimiz danışmanlık hizmetlerini COVID-19 pandemisinin etkisiyle ihtiyaçlara daha hızlı cevap verebilmek için Mavi Kalem ücretsiz Danışma Hattına taşıdık. Danışma hattına Türkiye’nin her bölgesinden ulaşılabiliyor, Türkçe ve Arapça hizmet veriyoruz.

Mavi Kalem Danışma hattına hafta içi her gün 10.30 – 16.30 saatleri arasında ulaşılabiliyorken, bu saatler dışında da çok fazla arama geldiğini gözlemledik. Danışanların hizmetlere erişimini kolaylaştırmak ve hızlı çözüm üretmek için saat aralıklarında değişiklik yaptık. Danışma hattında çalışan ekip arkadaşlarımızın vardiyalı sisteme geçmesiyle danışma hattına erişim saatlerini uzattık.

Ekim ayı itibari ile danışma hattımız 09:30-20:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor. Çalışmalarımız ile ilgili bilgi almak ve hizmetlerimizden faydalanmak için bizleri aşağıdaki numaralardan arayabilirsiniz.

+90 850 441 62 84

+90 850 441 62 84/whatsapp

+90 552 432 05 37/whatsapp

Danışma hattımızı arayarak COVID-19 pandemisi, eğitim, sağlık, yasal gibi güncel konularda bilgi alabilirsiniz. Hastane veya kamu kurumlarından randevu alma, tercüme gibi destekler alabilirsiniz. Ayrıca, Mavi Kalem’in verdiği hizmetler hakkında bilgi alabilir ve etkinliklere katılma isteğinizi belirterek daha sonra bu etkinliklere katılabilirsiniz. Gerekli durumlarda başka kurum ve kuruluşlara veya Mavi Kalem içindeki psikolojik danışmanlık hizmetlerine yönlendirilme konularında destek alabilirsiniz.

 

 

 

 

 

About mkalem

Check Also

Deprem bölgesinde kadınların açık havada egzersiz yapabileceği, nefes alabileceği parklar kuruyoruz

Hatay’da depremden sonra kadınların ev işlerinden uzaklaşabileceği, sağlıklı vakit geçirebileceği alanlar da yok oldu. Biz ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir