Cuma , Nisan 26 2024
entr
Home / Genel / Mavi Kalem’den Ofislerde Yeni Normal Uygulamaları yönergesi

Mavi Kalem’den Ofislerde Yeni Normal Uygulamaları yönergesi

’Mavi Kalem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği “Ofislerde Covid 19 Pandemi Döneminde Yeni Normal Uygulamaları” başlıklı sunum ve yönergesini yayımladı.  

Kapalı ofislerde çalışma düzenine geçilmesiyle birlikte Mavi Kalem tarafından Ağustos ayı içinde yayınlanan yönergede, yeni normal koşullarında Covid-19’a karşı ofislerde alınacak önlemler tüm boyutlarıyla ele alındı. Ofislerde maskelerin doğru kullanımı, ortak çalışma alanlarında hastalığın yayılmasını engelleyecek davranış kuralları, fiziksel  mesafe, koruyucu önlemler, gıda tüketimi kuralları, hijyen istasyonlarının kurulumu ve kullanımı gibi başlıklar içeren sunum geçtiğimiz günlerde tüm Mavi Kalem ekibiyle paylaşıldı. 

Ofislere ziyaretçi kabulü, sağlık ve acil durum takibi gibi üzerinde yeterince durulmayan konulara da ayrıntılı bir şekilde yer verilen Yeni Normal Uygulamaları başlıklı yönerge, ofislerde çalışma düzenine geçen tüm kurumlar ve sivil toplum kuruluşları için de bir örnek teşkil ediyor. 

Mavi Kalem tarafından hazırlanan “Ofislerde Covid 19 Pandemi Döneminde Yeni Normal Uygulamaları” başlıklı sunumu fotoğrafa tıklayarak izleyebilirsiniz… 

İzlemek için tıklayınız

About mkalem

Check Also

Deprem bölgesinde kadınların açık havada egzersiz yapabileceği, nefes alabileceği parklar kuruyoruz

Hatay’da depremden sonra kadınların ev işlerinden uzaklaşabileceği, sağlıklı vakit geçirebileceği alanlar da yok oldu. Biz ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir