Salı , Nisan 30 2024
entr
Home / Deprem / Bağışçılarımıza teşekkür ederiz

Bağışçılarımıza teşekkür ederiz

6 Şubat’ta ülkemizin güneydoğusunda yaşanan afetten bu yana, depremden etkilenen kadın ve çocukların ihtiyaçlarını tespit edebilmek ve acil ihtiyaçlara yanıt vermek için Hatay ve Adana’da çalışıyoruz.

Mavi Kalem olarak 1999 Marmara depreminden bu yana, afetlere yönelik insani yardım çalışmalarının kadın ve çocukların ihtiyaçlarını odağına alması gerektiğini biliyoruz. Bu nedenle sahada önceliğimiz karşı karşıya oldukları sorunları ve ihtiyaçları kadın ve çocuklardan dinlemek, çalışmalarımızı da onların taleplerine göre şekillendirmektir.

13 Şubat’tan bu yana Hatay ve Adana’da içme suyu, kadın ve çocuk iç giyim malzemeleri, bebek maması, bebek bezi ve hijyen malzemesi sağlıyoruz. En temel ihtiyaçlarla birlikte kadın ve çocukların iyilik halini desteklemek üzere çalışmayı sürdürüyoruz.

Bu süreçte yüzlerce kişi, ulusal ve uluslararası kurum bize destek oldu, onların desteği ile acil ihtiyaçlara yanıt verirken uzun vadede depremden etkilenen kadın ve çocukları destekleyebilecek çalışma alanını ve ekibimizi oluşturabildik.

Bizlere olan güveniniz ve desteğinizi zamanında, amacına uygun ve etkili kullanmak bizim sorumluluğumuz ve bu sorumluluğu çok ciddiye alıyoruz.

 

Bağışçılarımız;

Global Fund For Children  www.globalfundforchildren.org /  instagram: @globalfundforchildren

Adventis Development and Relief Agency (ADRA)  www.adra.org

Kreuzberger Initiative gegen Antisemitismus e.V (KIgA)  www.kiga-berlin.org/

Global Giving  www.globalgiving.org  instagram: @globalgiving

Acar Toptan Market Ozan Acar  instagram: @acartoptanmarket

Eugster Frismag Emekçileri ve isimlerini tek tek yazamadığımız yüzlerce bireysel destekçimize teşekkür ederiz.

Çalışmalarımıza destek olmak için bize ulaşabilirsiniz… Bağış

 

About mkalem

Check Also

Hatay’da afetzede kadınların işini kurmasını ve geliştirmesini destekliyoruz

Hatay’da depremden sonra işlerini kaybeden afetzede kadınların ekonomik olarak güçlenmesini destekliyoruz. Depremden sonra kaybettikleri işlerini ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir