Cuma , Mart 29 2024
entr
Home / ETKİNLİKLER / Gönüllülerimizle Aylık Değerlendirme Toplantısını Gerçekleştirdik

Gönüllülerimizle Aylık Değerlendirme Toplantısını Gerçekleştirdik

AYLIK GÖNÜLLÜ DEĞERLENDİRME TOPLANTISINI 8 Haziran 2014 Pazar günü gerçekleştirdik. 

Pazar günü gerçekleştirdiğimiz gönüllü değerlendirme toplantısında okul dönemi boyunca devam eden ders ve etkinliklere katılan gönüllülerimizin deneyimlerini paylaştığı bir toplantı düzenledik.

Toplantı sürecinde geçmiş dönem ders ve etkinliklerin olumlu ve olumsuz değerlendirmeleri yapılarak Çocuklar için Yaz dönemi programı üzerine planlamalar yapmaya başladık. Çocuklar ve kadınlarla çalışırken dikkat etmemiz gereken durumlar neler, gönüllüler olarak ihtiyaçlarımız nedir, yeni dönem boyunca çalışmalara destek olacak gönüllülerimizle bu ve benzeri sorulara cevaplar aradık.

Toplantıya Katılan Gönüllülerimiz; Merve, Gamze, Ayşegül G., Duygu, Andrea, Jasmina, Asta, Kemal, Tim, Gökçe, Şeyma, Serap, Oğuz, Yaser

Sevgili gönüllüler toplantının raporuna Mavi Kalem e-mail grubundan ulaşabilirsiniz. 

***30 haziranda yaz programı başlıyor. Temmuz-Eylül 2014 ayları arası Mavi Kalem’de Çocuklar için Yaz Programı başlayacak. Mavi kalem ofiste atölye ekipleri için ayrı ayrı organizasyon toplantıları yapacağız. Planlama ve içerik geliştirme için destek vereceğiz.

About mkalem

Check Also

Deprem bölgesinde kadınların açık havada egzersiz yapabileceği, nefes alabileceği parklar kuruyoruz

Hatay’da depremden sonra kadınların ev işlerinden uzaklaşabileceği, sağlıklı vakit geçirebileceği alanlar da yok oldu. Biz ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir